Hallitus / Yhteystiedot

Meihin saat yhteyden sähköpostitse spl.seinajoki@gmail.com.

Löydät meidät myös Facebookista, ryhmän nimi SPL - Seinäjoki

Pääliiton sivuille tästä www.spl.fi

 

HALLITUS

Puheenjohtaja:

Juha Latvala

Hallituksen jäsenet:

Taina Mansikkamäki (vara PJ)

Eija Perttula

Johanna Korpela

Taija Reinikka

Teemu Korpela

Silja Tiihonen

Pia Asell (tiedotusvastaava)

Rahastonhoitaja:

Pirjo Virtaniemi

 

Alaosaston maalimiesoppilas on Antti Myllyperkiö.

HALLITUKSEN JÄSENET

Puheenjohtaja Juha Latvala

Esittely tulossa.

 

Vara Pj. Taina Mansikkamäki

Olen koiraharrastajana vielä aloittelija, ja nykyinen saksanpaimenkoirauros, Urho (synt.2013), on syynä harrastuksen aloittamiseen. Urho on kolmas koirani ja haasteellinen veijari, kaksi muuta ovat jo edesmenneitä ja ne olivat kotikoirina loistavia. Ensimmäinen sakemannini oli Wilma, pitkäkarvainen narttu, jonka kanssa kokeiltiin harrastaa agilityä. Työaikataulujen muuttumisen takia agility jäi. Urhon kanssa BH on suoritettu, ja ehkä jo ensi kesänä kokeilemme osallistua jälkikokeeseen. Tavoitteena on jonain päivänä saada jk1, ja sitten kuka tietää, kuinka pitkälle innostusta piisaa. 

Johanna Korpela

Saksanpaimenkoira on minun suuri unelmani ja rakkauteni. Ensimmäinen koirani Maximus opetti minulle sen, mitä olen ihmisenä ja tempaisi mukanaan treenikentille. Sitten tuli Sälli, Ozahula Challenger (s. 3.5.2013). Sälli saa hymyn huulille. Sälli on täydellinen perhekoira, jonka hermot ovat rautaa. Tämän "miniseehverin" kanssa tottistellaan, tokoillaan, hakuillaan, jälkeillään ja käydään näytelmissä ja agilityssä. Koira frisbeetäkin kokeiltiin. Sällistä on moneksi, Sälli on ilon lapsi. BH ja TK1 takana ja JK1 edessä.

 

Eija Perttula

Koirani, BH JK2 Give Me Ballantines alias Tuuli (synt 2012) on neljäs saksanpaimeneni. IPOa harrasteltiin mutta tulos on tehty jäljeltä.

Teemu Korpela

Emberon’s Karoliina ”Karma” (synt 10/2017) on lapsuuteni unelman täyttymys. Karma löi kipinän harrastamiseen tämän rodun kanssa.  Karman kanssa meillä on tavoitteena vuodelle 2019 suorittaa BH-koe ja viedä tottisteluamme eteenpäin.

Silja Tiihonen

Kotoa löytyy 3 karvaista kaveria; 2009 syntynyt spkn Unelma Linnan Gini, joka ensimmäisenä omana koirana antoi sysäyksen koiraharrastuksen pariin. Ginin kanssa on harrastettu agilityä ja vepeä. 

2014 syntynyt spkn BH Evergrey's Vekseli eli Easy on minulle The Koira, jonka kanssa voi tehdä mitä vain, koska Easylle kaikki käy! Lajina Easyn kanssa meillä on IPO.

Lauman viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä on Easyn 03/18 syntynyt tytär Evergrey's Kiasma eli Karma, jonka kanssa tullaan myös harrastamaan aktiivisesti.

Taija Reinikka

Esittely tulossa.

 

Pia Asell (tiedotusvastaava)

Pienestä asti haaveillut omasta koirasta. Lapsuudessani oli pari koiraa, mutta vasta 2008 vuodesta eteenpäin elämääni liittyi isännän mukana ensimmäinen saksanpaimenkoira. Nykyinen saksanpaimenkoiramme on siis ensimmäinen harrastuskoirani. Rähinän kanssa tähdätään metsäjäljellä ensimmäiseen JK-koulutustunnukseen. Tokosta käyty jo tekemässä TK1 ja AVO2 sekä RallyTokosta on tällä hetkellä 2x ALOHYV.

BH TK1 Demant's Uber Cool