Jäsenyys

spn Haus Zimmermann Ghia ja spu Visitor Fifty-Sixty

SPL - Seinäjoen jäsenmaksut vuodelle 2018:

 

Ennen jäsenmaksun maksamista, ilmoita yhteystietosi (nimi, osoite, säpo ja puh) jäsenrekisteriä varten sähköpostitse spl.seinajoki@gmail.com

 Yhteystiedot lähetettyäsi saat meiltä sähköpostitse laskun.

Jäsenmaksu 20e

Perhejäsen 10e

Kenttämaksu 30e

Kenttämaksu 15 e (edellyttää kentän nurmikon leikkaamisen kerran kauden aikana)

Kentän vuokraus yksityiskäyttöön  35e/pv, 100e = 3h vakivuoro kerran viikossa kuukauden ajan.

Ylistaron kentällä oma kenttämaksu, 15 e. Maksut Ylistaron päässä hoitaa Markku Nummela. Niitä ei makseta SPL Seinäjoen tilille. Yhteys nummela.markku@luukku.com.

 

- Jäsenmaksun maksavien tulee olla myös pääliiton jäseniä. Saksanpaimenkoiraliiton jäsenmaksutiedot ym löytyy osoitteesta www.spl.fi

- Jäsenmaksun maksaneilla kentänkäyttö oikeus sekä äänioikeus SPL-Seinäjoen kokouksissa.

- Jäsenet ovat etusijalla järjestämissämme tapahtumissa ja koulutuksissa.

- Jäsenet valitsevat itselleen viikon jolloin leikkaavat kentän nurmikon. Tästä tiedotetaan lisää keväällä kenttäkauden alkaessa. Jäsenet hyötyvät tästä sen että kenttä on aina käyttökunnossa.

- Kenttämaksun maksavat sellaiset henkilöt, jotka käyttävät SPL - Seinäjoen kenttää treenaamiseen, mutta eivät kuulu pääliittoon. Kenttämaksun maksaneella ei ole osallistumisoikeutta kokouksiin eikä heillä ole äänioikeutta. 


 -Kenttämaksun maksaneet saavat osallistua kuukausitreeneihimme sekä käyttää kenttää mielin määrin. Yhdistyksen tapahtumat menevät kentällä omatoimitreenien edelle.