KENTTÄ REMONTISSA!

Kentällämme on aloitettu remontti syksyllä 2017. Märkyyden vuoksi se jäi pahasti kesken ja näin ollen kentällä ei voi treenata ennenkun kenttä on keväällä 2018 saatu kuntoon. Jäsenet ja kenttämaksajat saavat näin ollen halutessaan siirtyä Ylistaron kentälle treenaamaan. Nurmikonleikkuuvuorot palaavat ohjelmistoon heti kunhan Seinäjoen kentällä kasvaa taas jotain leikattavaa.

 

KENTÄT

SEINÄJOEN KENTTÄ

-Ajo-ohje: Seinäjoelta päin tultaessa Hamarintietä (tie 19) Jalasjärvelle päin. Käänny oikealle Sevontie. Sevontielle käännyttäessä kyltti, jossa lukee "Vaskiluodon Voima oy, Seinäjoen voimalaitos". Aja suoraa noin 100 m kunnes vasemmalle kääntyy nimeämätön pikkutie jonka päässä SPL Seinäjoen kenttä.

-Kentällä PK A-este, säädettävä PK A-este,PK hyppyeste sekä tokoeste treenaajien käytössä.

-Kenttä on jäsenten ja kenttämaksun maksaneiden vapaassa käytössä. Huomioithan, että koulutusten ja kokeiden aikana ei vapaata käyttöä. Koulutusten ja tapahtumien ajankohdat löydät täältä sivuilta sekä facebook ryhmästämme.

 

YLISTARON KENTTÄ

-Ajo-ohje: Seinäjoelta päin tultaessa aja Vaasantietä (tie 18) Vaasaan päin, aja noin 14 km ja käänny oikealle Varesvuontielle. Aja suoraan, kunnes tulee oikealle kaartava mutka (risteys) ja jatka vasemmalle Västiläntielle. Västiläntietä suoraa kunnes kenttä tulee vastaan vasemmalla puolella.

tai

Seinäjoelta päin tultaessa aja Vaasantietä (tie 18) Vaasaan päin. Käänny oikealle kun kyltissä lukee Ylistaro. Aja suoraan, liikenneympyrästä poistu ensimmäisestä oikealle. Aja suoraa kunnes oikealla puolella vanha pubi ja sen jälkeen kääntyy oikealle Västiläntie. Aja suoraan kunnes kenttä näkyy oikealla puolella.

-Kentällä PK A-este sekä PK hyppyeste sekä suojelupiiloja treenaajien käytössä.

-Ylistaron kentän kenttämaksut maksetaan kenttää hoitavalle Markku Nummelalle nummela.markku@luukku.com