Lisätietoa tulossa myöhemmin

Kilpailupaikka

Kilpailut järjestetään Hau Hau Champion Areenalla, Lakeuden koiraurheilukeskuksessa.

www.koiraurheilukeskus.com

 

Ajo-ohjeet

Majoitus

Hotelli Sorsanpesä sijaitsee kivenheiton matkan päässä kilpailupaikasta.

Sieltä on meille varattuna sekä 1hengen että 2 hengen huoneita.

1hh 84e/yö , 2 hh 94e/yö

Lemmikkilisä 10e/yö

Varatessasi muista mainita varauskoodi SPL Seinäjoki

Varaukset tehtävä näillä hinnoilla 20.9.2018 mennessä

www.sorsanpesa.fi

Tuomarit

Piritta Pärssinen

TOKO : PIRITTA PÄRSSINEN

Työskentelen opettajana Kannuksessa ”kennellinjalla” eläintenhoidon parissa. Tokon harrastamisen aloitin 90-luvulla puolella cockeri Minkin kanssa. Myöhemmin mukaan tulivat sileäkarvaiset noutajat, joiden kanssa kilpailen tokossa, agilityssä, PK-jäljellä, rally-tokossa, noutajien metsästyskokeissa sekä metsästyskoirien jäljestämiskokeissa. Lisäksi syksyllä noutajat pääsevät mukaan tositoimiin metsästyksessä. Toko-tuomari olen ollut nyt n. 15 vuotta.

Heli Herranen

TOKO - HELI HERRANEN
 
Koiria minulla on ollut 90 luvun puolesta välistä asti ja kun ensimmäisen koiran kanssa tuli ongelmia suuntasin kulkuni tokokentille. Siitä tokoinnostukseni lähti. Ensin kouluttauduin koulutusohjaajaksi ja useamman vuoden kentillä pyörittyäni kouluttauduin koetoimitsijaksi, sitten liikkeenohjaajaksi ja lopulta vuonna 2017 sain tokotuomarioikeudet. Tokon lisäksi sydäntä lähellä on luonne ja toiminkin myös luonnetestituomarina. 
 
Rotuna on aina ollut berninpaimenkoira ja muutaman pentueen olen vuosien varrella kasvattanut kennelnimellä Mettänpeikon. Tokon lisäksi olen kokeillut vähän kaikenlaista harrastusta agilitystä hakuun ja nykyään erikoisjälki on toisen koirani päälaji, toisen keskittyessä tokoiluun.

RALLYTOKO - PIA HEIKKINEN

Asustan Turengissa. Kotoa löytyy welsh corgi cardican Tessa (s. 2004), punainen irlanninsetteri Watti (s. 2008) ja espanjanvesikoira Voltti (s. 2012). Aloittanut tuomaroinnin epävirallisena aikana vuonna 2001. Epäviralliseen aikaan eka oma SM-rata VOI-luokassa Tessan kanssa oli hieno kisakokemus, joka finaaliin silloin johti, kun koirakoita oli vielä vähemmän. Lopulta tuloksilla ei juhlittu kuin joukkueessa, josta tietenkin onnistumisen ilo oli suuri. Myös seuraavan vuoden 0-koirakkon tehtävä SM-kisassa Mes-luokassa jätti iloisia kisamuistoja.

Toimihenkilöt ja yhteystiedot

Kilpailun johtaja : SPL Seinäjoen puheenjohtaja Johanna Soini

Yhteyshenkilö: Teija Syynimaa teitsi@gmail.com

Liikkeenohjaajat : Maija Kallio-Kujala ja Suvi Yli-Hakala

Koetoimitsijat: 

TOKO : Riikka Niinistö

Rallytoko : Heli Rinta-Rasula